Annemones Hjerte - Marianne Pedersen

Annemones Hjerte - Marianne Pedersen

Jeg startet for meg selv som terapeut i 2002 etter å ha jobbet på legekontor siden 1988. Tanken, eller rettere sagt spørsmålet som kom sterkere og sterkere til meg var: "Hva når vi i helsevesenet ikke kommer i mål eller ikke kan hjelpe mer?" 
Det måtte jo være noe mer! 


I årene som fulgte har jeg tatt mange utdannelser, læringsløp og kurs - og jeg har i utgangspunktet tatt disse for min egen del, de har alle "kallet" på meg.

I dag, mange år etter, er min erfaring - både for meg selv og for klientene - at når vi kan kombinere det beste fra det som finnes, er dette det som kan hjelpe oss aller mest. 

Marianne 

Jeg har jobbet på legesenter siden 1988 og har i tillegg arbeidet i egen praksis som terapeut siden 2002.

Jeg har min læring og utdannelse som Advanced Shamanic Practitioner, Shamanic Counsellor og Transpersonal Therapist fra Irish Centre for Shamanic and Transpersonal Studies - The Transpersonal Institute - Shamanism Ireland.

Sertifisert Facilitator i Holotropisk Pust (Holotropic Breathwork) gjennom Grof Transpersonal Training(GTT).

Sertifisert Facilitator i  Traumeoppstillinger/Resonansprosesser fra Institutt for Systemoppstilling.

Jeg er utdannet Kundalini Yoga Teacher KRI Level 1 KRI (Certified International yoga and meditation teacher/Kundalini Yoga) fra Kundalini Research Institute/Yogahuset. 

Soneterapeut og Sertifisert Yin Yoga Lærer fra Axelssons Body-Work School. 

Clairvoyanceutdannelse fra Momentumn og Agape - begge steder var jeg også hjelpelærer. Enhetsterapeut fra dr.Audun Myskja, som jeg har jobbet sammen med i flere år. Auraformidler fra Anni Sennov/Berit Reaver. Reiki 3A, Deeksha initiert og SRI gjennom WiseWorldSeminars/US. Certifisert Akupunktur2000 utøver fra John Boel, Cidesco Internasjonalt godkjent Hudpleier og har ellers en rekke kurs. 


Jeg er Autorisert Helsesekretær med etterutdanning og har grunnmedisin på høyskolenivå. Jeg jobber nå i Unilabs Laboratoriemedisin og har egen praksis som terapeut hvor jeg tar imot klienter i Ski. Jeg arrangerer dessuten workshops i Holotropic Breathwork, Yin Yoga, KundaliniYoga, Sjamaniamse og Psychic Tools. 

Jeg holder kurs, både dag, helg, kveld. På Dunderry Park i Irland er jeg i crew som facilitator 5-6 ganger i året, når det arrangeres Holotropic Breathwork Workshops der. 

Ønsker du helgekurs eller dagskurs i noe av det jeg tilbyr? Har du behov for besøk hjemme eller på sykehus/institusjon? Ta kontakt!

Min visjon:

Jeg ønsker å hjelpe mennesker videre og du får som klient hos meg individuell behandling og oppfølging. Å se seg selv klarere, sette grenser og ta ansvar er essensielt. Det å gjenopprette balanse, gi lindring og styrke egen mestring er noe av det jeg fokuserer på. Jeg ønsker å bidra til å endre menneskers oppfatning av helse og livskvalitet.

 Det er alltid din indre healer som vet hva som er riktig for deg, ingen andre. Med andre ord så støtter/hjelper jeg deg i din prossess, på din vei videre. Når du kommer til meg, viser du hva du trenger, det du viser "lyser" opp.

Det å virkelig bli sett, setter hele ditt system i bevegelse og på denne måten kan endringer skje. Du kan dermed få en dyp og varig forståelse avhvordan du opplever og skaper ditt liv.

Jeg kan tilby Soneterapi med øreakupunktur og blomstermedisin. Reading, Bevisstgjørende veileding, enkel Craniosakralterapi, Reiki, Auratransformasjon mm. Jeg jobber sjamanistisk med trommereise, kraftdyr og åndelige veiledere til bla å hente sjeledeler og kraften din tilbake. Sjamanistisk Coaching. Holotropisk Pust, Traumeoppstilling/Resonansprosess og Kundalini Yoga&Yin Yoga - det siste både individuell time og i gruppe.

Når du jobber med deg selv, setter du fortiden fri og de fleste ønsker støtte og ofte også veiledning, men hvor mye varierer fra person til person. Les mer om det jeg kan tilby ved å klikke deg inn på de forskjellig behandlingsformene her på min nettside.