KURS

Jeg holder kurs, både dag, helg, kveld. 
Se også informasjon om kurs og kommende arrangementer på forsiden.
Jeg reiser med små grupper på Holotropisk Pust helgekurs i Irland.
Ønsker du helgekurs, dagskurs eller kveldskurs i noe av det jeg tilbyr der du bor? Ta kontakt!

          Yin Yoga kurs på Munkerud Gård/Nordstrand i Oslo

12 uker Start: 16.januar 2019  Nivå: nybegynner&litt øvet


Når: Onsdager 16.januar - 10.april 

Ikke kurs i uke 8(Vinterferie)        Kl.16.15-17.30 - 12 uker

Hvor: Munkerud Gård på Nordstrand, Munkerudtunet 8, 1164 Oslo 

Pris: 12 uker: kr.2200,- 


Yoga er en rolig yogaform som har sitt fundament i Taoismen og Tradisjonell Kinesisk Medisin(TKM) med fokus på yin-vev som bindevev, ligamenter samt indre organer og meridianer/de fem elementer og heartfulness(vel, de fleste kaller det mindfulness).


Vi ligger lenge(3-5min) i hver stillingen og disse tilpasses hver enkelt person ved behov for dette. I stedet for å streve etter kontroll av kropp og pust, så har vi et fokus på å observere og akseptere hva som skjer når vi slapper av og lar kroppen hvile mykt inn i stillingen. Vi gir slipp på stress og spenninger og kan oppleve dyp avspenning og indre ro.


Hver time avsluttes med avspenning, Rainstick & Gong.


Aktiv avspenning handler om å gi slipp på spenninger. En stund med yoga, meditasjon og/eller pusteøvelser kan være nok til å skape ro, redusere stress og gi deg mer styrke og glede.


Jeg opplever at Yin Yoga gir meg en sterk tilstedeværelse, økt bevissthet og indre ro - jeg vender oppmerksomheten dypt innover og lander i meg selv.

Alle kan gjøre Yin Yoga, jo stivere, frodigere, mer utmattet, søvnløs og stresset du er - kom, du kan få det bedre med denne formen for Yoga! Øvelsene er enkle, slik at alle kan delta. Du trenger ikke å være myk eller i god form for å være med på kurset. I kurset blir det lagt vekt på at du lærer øvelser og teknikker som man kan fortsette å bruke på egenhånd etter kursets slutt.


Jeg gleder meg og ønsker deg hjertelig velkommen!


For påmelding, send mail: annemoneshjerte@gmail.com eller send sms: 988 40 811 Jeg trenger da ditt navn, adresse, mail og mobil. Oppgi om du ønsker å melde deg på 12 uker eller 8 uker. Du må ha betalt tilsendt faktura innen en uke før kursstart om ikke annet er avtalt. Har du spørsmål eller lurer på noe, trenger du å dele opp betalingen mm - ta kontakt med meg.


Det er godt med parkeringsplasser utenfor og i gatene rundt Munkerud Gård. Ellers går buss 74 og 79 i Nordstrandsveien rett ved. Du kan også ta trikk 18 Ljabru til Sæter, T-bane(linje 4) til Munkelia, Tog(lokaltoget til Ski) til Nordstrand stasjon.


Forbehold om nok påmeldte for oppstart av kurs!

      Holotropic Breathwork Workshop i Irland 

26.-28. april 2019

Har du lyst å være med på Holotropisk Pust 26. - 28. februar 2019 på Dunderry Park i Irland?

Dette er et veldig populært kurs og det er alltid venteliste til denne kurshelgen. Om du har lyst å være med så gi meg beskjed, jeg trenger da adresse, mail og mobil. Selve kurset med overnatting og mat koster €295(ca 3000 Nkr).

Gi beskjed om du vil være med før du bestiller fly. NB! Din plass på kurset er ikke sikret før du har fått beskjed at det er ledig plass og har betalt depositum(eller hele beløpet) .
På Dunderry Park er du i en trygg space og vil få den hjelp og støtte du måtte trenge. Denne måten å jobbe på er dypt arbeid, det er alltid din indre healer som vet hva du trenger å jobbe med. Du kan forløse på mange plan og få dypere innsikt i deg selv.
Alle som hjelper til denne helgen har en grundig utdannelse gjennom Grof Transpersonal Training. Det er psykiateren Stanislav Grof, med sin Christina, som har utviklet og jobbet med Holotropic Breathwork gjennom et langt liv.

Jeg pleier å si: "I love the release and the profound healing in this work. Not the pain, but the release...." Denne helgen blir det også Mandala-arbeid, Trance-dans, trommereise, naturarbeid, spirituell film og hyggelig samvær med likesinnede

"Stanislav Grof is one of the most important pioneers in the scientific understanding of consciousness. He and his wife, Christina, have contributed both to its intellectual and experiential understanding through their work with Holotropic Breathwork." Deepak Chopra

Kjenner du at du har lyst til å være med? Er det noe du lurer på? Ta kontakt! Jeg håper på å få tilbakemelding fra deg.

Holotropic Breathwork Workshop

                                 29.-31.mars 2019 på Spikern i Enebakk


HJERTEVERKSTEDET - dvs Marianne og Tina, arrangerer Holotropic Breathwork Workshop 29.-31. mars 2019, omgitt av den norske vakre naturen🦅

Workshopen starter fredag kl.18 og varer til kl.16 på søndag
Sted: Spikern i Enebakk, som ligger i skogen ved innsjøen Lyseren.

🌀Holotropic Breathwork er en metode for å reise dypere inn i ikke-ordinær bevissthetstilstand, ved hjelp av dyp, rask pust og kraftig stemningsfull musikk. Sjamaner og mystikere har brukt pusten for å få tilgang til det helbredende potensialet av ikke-ordinær bevissthetstilstand i tusenvis av år. 

🌀Holotropic Breathwork fører deg inn i et eventyr av selvoppdagelse og selvhealing. Deltakerne kan få tilgang til dype sjamanistiske reiser, minner fra tidligere liv, følelse av å være ett med universet, ekstatiske og gledesfylte opplevelser. Annet kan være gjenopplevelse av egen fødsel, frigjøring av energetiske blokkeringer forårsaket av tidligere traumer, og helbredelse av emosjonelle og fysiske forhold.

🌀Har du lyst til å delta, trenger jeg navn, adresse, mail og mobil.
Under Workshopen vil du være i trygge omgivelser og vil få den hjelp og støtte du måtte trenge. Denne måten å jobbe på er dypt arbeid. Det er alltid din indre healer som vet hva du trenger å jobbe med. Du kan forløse på mange plan og få dypere innsikt i deg selv.

🌀Alle som hjelper til denne helgen har en grundig utdannelse gjennom Grof Transpersonal Training. Det er psykiateren Stanislav Grof, med sin kone Christina, som har utviklet og jobbet med Holotropic Breathwork gjennom et langt liv.

Et godt utsagn er: "I love the release and the profound healing in this work. Not the pain, but the release...."

Denne helgen lager vi også Mandalaer, vi danser til urfolkmusikk, vi gjør trommereise, Stalking Awareness, har en samling rundt bålet og hyggelig samvær med likesinnede❤️

"Stanislav Grof is one of the most important pioneers in the scientific understanding of consciousness. He and his wife, Christina, have contributed both to its intellectual and experiential understanding through their work with Holotropic Breathwork."    Deepak Chopra

Kjenner du at du har lyst til å være med? Er det noe du lurer på? Ta kontakt med meg.

🌀Workshop med overnatting og vegansk mat koster: 

Workshop NOK 2500,- (Early Bird eller når dere er to som melder dere på sammen, NOK 2000,-)
Overnatting og mat NOK 1900,-

Ordinær pris NOK 4400,- 
Early Bird før 15. februar eller når dere er to som melder dere på sammen, NOK 3900,-

Jeg håper å høre fra deg❤️


Sjamanisme - basic

Jupitersenteret i Son


🌀Denne dagen får du innføring i den klassiske sjamanistiske reisen. Dette for at du skal kunne få kontakt med dine kraftdyr og åndelige veiledere.

🌀Alle kan lære å bruke disse teknikkene. Du lærer å åpne vei for direkte kontakt med den delen av deg som vet hva du trenger. Dette er din indre visdom og indre healer. Du kan på denne måten oppnå en dypere forståelse for hvem du er.

🌀Dine kraftdyr og åndelige veiledere kan gi deg hjelp, veiledning, kraft og visdom til å håndtere livet på flere måter. I sjamanismen snakker vi om flere verdener; den øvre, den i midten, den lavere og underverden.
Du vil bla lære å kommunisere med dine åndelige veiledere i den øvre verden og dine kraftdyr i den lavere verden. Denne måten å arbeidet på er intens, dypt og spennende. 

🌀Sjamanisme er den eldste åndelige og helbredende praksis på planeten og den dateres 50.000 år tilbake. Å være menneske er å bli såret. Sjamanistisk praksis og teknikker kan hjelpe oss til å bli hele igjen som mennesker. Vi kan å få en dypere kontakt med oss selv, hverandre, jorden og til det store mysteriet som vi alle er en del av. 

🌀Sjamanistiske erfaringer er en del av hverdagen. De består av sykluser av fødsel, død og gjenfødsel. Dette mønsteret gjentas gjennom hele livet. Når noe dør blir noe annet født. Denne tradisjonen har vokst frem gjennom vår dype forbindelse til vår alles mor - Moder Jord - PachaMama. 

🌀Du trenger ingen erfaring med Sjamanisme for å delta. Du lærer teknikker og verktøy som du selv kan bruke videre i livet. Det er du som gjør arbeidet. Jeg er kun en veileder. Tromme og rasle er verktøy som brukes. 

🌀Det blir også Mandala-arbeid, musikk, meditasjon, bevegelse, Gongbad, enkel bålsermoni og hyggelig samvær med likesinnede.
🌀Workshop: kr.1200,-
inkl. te, kaffe, frukt, nøtter og sjokolade
Ta med egen lunsj.
🌀Ta kontakt om du har spørsmål.
Velkommen♥️
Marianne